Agenda

Veganisten gebruiken geen producten die van dieren afkomstig zijn of die op dieren getest zijn. Zij eten geen vlees en geen vis. Maar ook geen zuivelproducten, eieren en andere producten van dierlijke oorsprong of met dierlijke ingrediënten. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is en wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. In deze kookles gaan we koken met natuurlijke vervangers van vlees/vis en zuivelproducten. We maken een veganistisch menu dat voldoet aan alle voedingseisen. Leuke recepten, verrassende technieken alles om een leuke kookles te vullen. Aan het einde van de les gaan we met alle cursisten de gerechten proeven. Het receptenboekje krijgt u mee en zal na de les digitaal worden toegestuurd.
Extra kosten: € 12,50 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.

De Vietnamese keuken wordt door haar gezonde producten steeds populairder. In Vietnam gebruikt men veel verse groenten, kruiden maar ook rijst en noedels behoren tot de hoofdingrediënten van een gemiddelde Vietnamese maaltijd. In deze kookles kunt u verwachten dat er verschillende gerechten aan de orde komen inclusief de Vietnamese loempia en de heerlijke, zelfgemaakte, sauzen. We koken in groepjes een compleet menu. Aan het einde van de les gaan we de gerechten proeven. Het receptenboekje krijgt u mee en zal na de les digitaal worden toegestuurd.
Extra kosten: € 13,00 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.