Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen

Computer & Fotografie

Of u nu een leek bent op computergebied of tablet- of smartphonegebruik, met excel wilt leren omgaan of zelf uw website wilt  bouwen, de Volksuniversiteit Gouda biedt op dit gebied voor elk wat wils. Bent u meer geïnteresseerd in fotografie en wilt u uw kennis vergroten? Kies dan hieronder uit het aanbod van cursussen voor zowel beginners als voor gevorderden en verbeter uw vaardigheden. Succes verzekerd!

Als u behoefte heeft aan meer zelfvertrouwen en kennis op het gebied van computer-, tablet- of smartphonegebruik óf zelf uw website wilt  bouwen, bekijk dan onderstaand aanbod. Volksuniversiteit Gouda biedt diverse cursussen die u zullen helpen in uw ontwikkeling van digitale communicatie.

Lees meer
Binnenkort: Computer
Computergebruik voor beginners 5 x op Di. 14-01-2020 19:30 - 21:30
IPad- en IPhonegebruik voor begi... 4 x op Do. 13-02-2020 14:00 - 16:00
IPad- en IPhonegebruik voor begi... 4 x op Do. 13-02-2020 19:30 - 21:30

Bent u geïnteresseerd in fotografie en wilt u uw kennis vergroten? Kies dan uit het onderstaand aanbod van cursussen voor zowel beginners als voor gevorderden en verbeter uw vaardigheden. Succes verzekerd!

Lees meer

U heeft niet gevonden wat u zocht?  Geef dat dan aan ons door. Wellicht kunnen wij u dan in de toekomst wel van dienst zijn.