Cursuscode: COM0052

IPad- en IPhonegebruik voor beginners (Apple)

Cursuscode: COM0052

Overweegt u een iPad te kopen, maar weet u niet wat u er allemaal mee kunt doen? Of heeft u een iPad gekocht, omdat iedereen u dat aanraadde, maar u gebruikt hem niet? Waarom zou u een iPhone kopen, ik kan met mijn telefoon toch gewoon bellen? Als u de (klein)kinderen vraagt hoe iets moet, dan gaat dat veel te snel.In deze cursus wordt stap voor stap uitgelegd wat het apparaat kan, hoe u het moet configureren en hoe u een account aanmaakt. Vervolgens het gebruik van internet, mail, agenda, contacten, de camera, foto’s maken, im- en exporteren van foto’s en video’s en nog veel meer. Of wilt u leren facetimen, skypen, WhatsAppen met uw (klein)kinderen? In de cursus is ook voldoende gelegenheid om uw eigen vragen en onderwerpen te behandelen.

Donderdag 13 februari 2020
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. K. (Klaas) Gomes
Bij weinig belangstelling worden de cursussen voor Android en Apple samengevoegd.

U dient uw eigen iPad en/of iPhone mee te nemen.

K. (Klaas) Gomes