Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: COM001

Maak je eigen website: WordPress voor beginners!

Maak je eigen website: WordPress voor beginners!
Cursuscode: COM001
WordPress is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke content managementsysteem voor het maken van websites. Met WordPress bouw je gratis, snel en efficiënt een fraaie website. WordPress wordt voor veel verschillende websites gebruikt. Van een persoonlijke blog tot een corporate website of webshop. 
Deze cursus neemt je stap voor stap mee naar de realisatie van jouw website. Enige beheersing van een computer zoals tekstverwerking en fotobewerking is aanbevolen, maar ervaring in het maken van websites en verregaande kennis van HTML en programmeren is zéér zeker niet nodig. Na een korte introductie op het gebied van internet en websites beginnen we meteen met de online-installatie van WordPress, en zo met de eerste stap naar je eigen website. In de vier lessen gaan we van installatie tot fijn afstemming. We werken meteen online en behandelen alle noodzakelijke en basis onderdelen van een complete WordPress website. Alle benodigde programma’s, zowel voor de bouw van de website als voor het maken van de content, zijn gratis beschikbaar. Het meenemen van een eigen laptop is noodzakelijk.
Met elke laptop PC of MAC, met elk besturingssysteem XP, VISTA of Windows 10 en OS 9 of OS 10 is het mogelijk aan de cursus deel te nemen, zolang er maar een moderne browser op zit. Denk hierbij aan de laatste versies van Mozilla Firefox of Google Chrome. Ook Safari en Internet Explorer kunnen gebruikt worden. Voor uitgebreidere informatie mbt de inhoud van de cursus zie: www.mijnwordpresscursus.nl
Vereiste voorkennis: Enige beheersing van de computer. Er is geen HTML voorkennis nodig.
LET OP! Deze cursus is vol. U kunt nog wel inschrijven, maar dan wordt u op de wachtlijst geplaatst.
Woensdag 30 oktober 2019
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. (Martha) Pelkman
20:00 - 22:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kazerne (klik hier voor de adresgegevens)
(Martha) Pelkman
(Martha) Pelkman