Cursuscode: COM004

Tablet- en Smartphonegebruik voor beginners (Android)

Cursuscode: COM004

Overweegt u een tablet te kopen, maar weet u niet wat u er allemaal mee kunt doen? Of heeft u een tablet gekocht, omdat iedereen u dat aanraadde, maar u gebruikt hem niet? Waarom zou u een smartphone kopen, ik kan met mijn telefoon toch gewoon bellen? Als u de (klein)kinderen vraagt hoe iets moet, dan gaat dat veel te snel.In deze cursus wordt stap voor stap uitgelegd wat het apparaat kan, hoe u het moet configureren en hoe u een account aanmaakt. Vervolgens het gebruik van internet, mail, agenda, contacten, de camera, foto’s maken, im- en exporteren van foto’s en video’s en nog veel meer. Of wilt u leren facetimen, skypen, WhatsAppen met uw (klein)kinderen? In de cursus is ook voldoende gelegenheid om uw eigen vragen en onderwerpen te behandelen.

Donderdag 7 februari 2019
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. K. (Klaas) Gomes
Het verdient aanbeveling om uw eigen tablet en/of smartphone mee te nemen.
Bij weinig belangstelling worden de cursussen voor Android en Apple samengevoegd.
Locatie: CSG De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)
K. (Klaas) Gomes