Volksuniversiteit Gouda
06 27 46 82 61 (alleen tijdens kantooruren)
Cursuscode: COM008

Fotografie voor beginners

Fotografie voor beginners
Cursuscode: COM008

Na het  volgen van deze cursus heeft u meer controle over uw camera. In zes lessen worden de basisbegrippen van de fotografie en de camera stap voor stap uitgelegd. Het is belangrijk dat u over een camera beschikt waarmee u diafragma, sluitertijd en ISO handmatig kunt instellen (bijv. een spiegelreflex-, systeemcamera of soortgelijk model). Ook komt fotograferen met thema's aan de orde zoals portret, landschap en architectuur. Naast de basistheorie gaat u praktisch oefenen met de camera. U krijgt huiswerkopdrachten waarmee de opgedane kennis zelf kan worden toegepast. Het resultaat van de opdrachten bespreekt de docent gezamenlijk tijdens de cursusavonden.

NB. Op dit moment is het maximaal aantal inschrijvingen voor deze cursus bereikt. U kunt nog wel gewoon inschrijven voor deze cursus, maar u wordt dan op de wachtlijst geplaatst. Bij een eventuele annulering kunt u dan alsnog voor deze cursus geplaatst worden. Wij zijn overigens met de docent in gesprek om te bekijken of er nog een extra cursus kan worden ingepland. Als u op de wachtlijst staat houden wij u hierover op de hoogte.

Donderdag 14 september 2017
6 lessen van 2 uur , om de 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 125,00
Docente: Mw. E.C. (Eva) van Oosten
Zelf meenemen: pen, papier en eigen camera.
Let op: de 5e les is op zaterdag 11 november van 10:00 - 12:00 uur (i.p.v. donderdagavond 9 november) en zal op een buitenlocatie plaatsvinden!
19:30 - 21:30
Locatie: De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
E.C. (Eva) van Oosten
E.C. (Eva) van Oosten
Eva van Oosten is een conceptuele fotograaf uit Gouda