Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL006

Desserts

Desserts
Cursuscode: CUL006

Zelf een dessert maken is soms toch wel moeilijk. Een goed geslaagde bavarois, Italiaanse tiramisu, chocolademousse of een soufflé maken is een kunst. Deze cursusavond gaan o.a. bovenstaande desserts maken zodat u voortaan een zelfgemaakt diner kan afsluiten met een perfect dessert. Een aanrader met het oog op de komende kerstdagen. Ook zal er aandacht worden besteed aan diverse technieken en het opmaken van de desserts. Aan het einde van de les gaan we de desserts proeven en wat over is kan natuurlijk worden meegenomen.

Woensdag 21 november 2018
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 38,00
Mw. A. (Anita) Jongeboer
Zelf meenemen: keukenschort en bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te kunnen nemen
Extra kosten: € 12,50 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.
19:00 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
A. (Anita) Jongeboer
A. (Anita) Jongeboer
Mijn naam is Anita Jongeboer. Na het volgen van de middelbare koksopleiding in Rotterdam ben ik werkzaam geweest in diverse horecabedrijven in Den Haag. Hierna heb ik mijn bevoegdheid als kookdocent bij de lerarenopleiding in Amsterdam gehaald. Na mijn horeca jaren ben ik gaan lesgegeven in koken, serveren, brood- en banketbakken. Momenteel werk ik bij het Albeda College in Rotterdam. Hier heb ik c.a. 4 jaar op de afdeling Horeca gewerkt. Op dit moment geef ik les in de gezondheidszorg en doceer ik alle vakken die te maken hebben met voeding. Naast mijn werk als docent vindt ik het erg leuk om kooklessen te geven aan diverse groepen. Mijn doelstelling is om u ??? in een gezellige ongedwongen sfeer ??? kennis, vaardigheden, variatie en vooral veel inspiratie mee te geven, die u niet in de kookboeken vindt.