Cursusnummer:
CUL012

Indische rijsttafel

Indische rijsttafel

Twee avonden heerlijk Indisch koken. De Indische keuken is afgeleid van Nederlands-Indië en refereert aan de koloniale periode waarin Nederland in aanraking kwam met de Indonesische keuken. Elke cursusavond maken we verschillende Indische gerechten die een heerlijke rijsttafel vormen. We koken in groepen en na afloop worden de gerechten gezamenlijk opgegeten. Natuurlijk krijg je het receptenboekje mee en zal het na de les ook digitaal worden toegezonden

  • 2 lessen van 3 uur Toon details
    • 1: woensdag 17 jan 2024 - 19:00 – CSG De Goudse Waarden, ingang H.J. Nederhorststraat 2
    • 2: woensdag 24 jan 2024 - 19:00 – CSG De Goudse Waarden, ingang H.J. Nederhorststraat 2
  • € 85,00
  • Anita Jongeboer
  • CSG De Goudse Waarden, ingang H.J. Nederhorststraat 2 Toon adres-info
    • Zelf meenemen keukenschort+bakjes

      Zelf meenemen keukenschort+bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te nemen.

    • Extra kosten ingredienten/kopieren € 24,00

      Extra kosten ingredienten/kopieren € 24,00. Graag (contant en gepast) aan de docent te betalen of met een tikkie.

Startdatum
Lesvorm