Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL008

Italiaanse keuken

Italiaanse keuken
Cursuscode: CUL008

De Italiaanse keuken is misschien wel de populairste keuken van allemaal. Met verse ingrediënten en heerlijke recepten is het een uitdaging voor elke hobby-kok. We gaan in twee lessen basisbereidingen en technieken van deze keuken toepassen en maken per avond een heerlijk menu. Denk aan een heerlijke originele Bolognesesaus, het zelf maken van pastadeeg en verwerken tot een tagliatelle of gevulde pasta. Gerechten met Italiaanse kazen en diverse verse groenten en kruiden. Aan het einde van de les gaan we de gemaakte gerechten gezamenlijk opeten en keuren. Het receptenboekje krijgt u mee en zal na de les digitaal worden toegestuurd.

Woensdag 22 januari 2020
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 76,00
Mw. A. (Anita) Jongeboer
Zelf meenemen: keukenschort en bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te kunnen nemen

Extra kosten: € 25,00 voor ingrediënten en kopieerkosten voor alle twee de lessen; (contant en gepast) aan docent te betalen.

19:00 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Jongeboer
A. (Anita) Jongeboer
Mijn naam is Anita Jongeboer. Na het volgen van de middelbare koksopleiding in Rotterdam ben ik werkzaam geweest in diverse horecabedrijven in Den Haag. Hierna heb ik mijn bevoegdheid als kookdocent bij de lerarenopleiding in Amsterdam gehaald. Na mijn horeca jaren ben ik gaan lesgegeven in koken, serveren, brood- en banketbakken. Momenteel werk ik bij het Albeda College in Rotterdam. Hier heb ik c.a. 4 jaar op de afdeling Horeca gewerkt. Op dit moment geef ik les in de gezondheidszorg en doceer ik alle vakken die te maken hebben met voeding. Naast mijn werk als docent vindt ik het erg leuk om kooklessen te geven aan diverse groepen. Mijn doelstelling is om u ??? in een gezellige ongedwongen sfeer ??? kennis, vaardigheden, variatie en vooral veel inspiratie mee te geven, die u niet in de kookboeken vindt.