Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL010

Klassieke Franse keuken

Klassieke Franse keuken
Cursuscode: CUL010

De Franse keuken is al van oudsher “de bekendste keuken”. Klassieke Franse gerechten zoals in de beste Bistro’s van Parijs. Deze kookles Frans richt zich op een aantal klassiekers uit het meest culinaire land ter wereld. Uiteraard behandelen we ook een aantal kooktechnieken. Klassieke gerechten uit de Franse keuken zoals uiensoep, Tournedos Rossini en croûte, truffel-Madeirasaus, diverse groenten en tarte tatin. We koken in groepjes een compleet menu waarna we natuurlijk heerlijk gaan proeven van de verschillende gerechten. Het receptenboekje krijgt u mee en zal na de les digitaal worden toegestuurd.

Woensdag 19 februari 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 38,00
Mw. A. (Anita) Jongeboer

Extra kosten: € 13,00 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.


Zelf meenemen: keukenschort en bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te kunnen nemen
19:00 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Jongeboer
A. (Anita) Jongeboer
Mijn naam is Anita Jongeboer. Na het volgen van de middelbare koksopleiding in Rotterdam ben ik werkzaam geweest in diverse horecabedrijven in Den Haag. Hierna heb ik mijn bevoegdheid als kookdocent bij de lerarenopleiding in Amsterdam gehaald. Na mijn horeca jaren ben ik gaan lesgegeven in koken, serveren, brood- en banketbakken. Momenteel werk ik bij het Albeda College in Rotterdam. Hier heb ik c.a. 4 jaar op de afdeling Horeca gewerkt. Op dit moment geef ik les in de gezondheidszorg en doceer ik alle vakken die te maken hebben met voeding. Naast mijn werk als docent vindt ik het erg leuk om kooklessen te geven aan diverse groepen. Mijn doelstelling is om u ??? in een gezellige ongedwongen sfeer ??? kennis, vaardigheden, variatie en vooral veel inspiratie mee te geven, die u niet in de kookboeken vindt.