Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL025

Mexicaans

Mexicaans
Cursuscode: CUL025

De Mexicaanse keuken is een samensmelting van de Azteekse en de Spaanse keuken. Het basis ingrediënt is maïs dat tot vele vormen verwerkt wordt. Mexicaanse gerechten zijn vol kleur door uiteenlopende ingrediënten en verrassende kruiden. Deze avond gaan we een menu maken uit deze heerlijke keuken. Je kookt in een groepje een compleet menu wat we dan aan het eind van de les gaan proeven met elkaar. Het recepten boekje krijgt u mee en wordt na de les ook digitaal worden toegestuurd.

Woensdag 2 november 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Mw. A. (Anita) Jongeboer
Zelf meenemen: keukenschort en bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te kunnen nemen

Extra kosten: € 13,00 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.

19:00 - 22:00
Locaties: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat, CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Jongeboer
A. (Anita) Jongeboer
Mijn naam is Anita Jongeboer. Na het volgen van de middelbare koksopleiding in Rotterdam ben ik werkzaam geweest in diverse horecabedrijven in Den Haag. Hierna heb ik mijn bevoegdheid als kookdocent bij de lerarenopleiding in Amsterdam gehaald. Na mijn horeca jaren ben ik gaan lesgegeven in koken, serveren, brood- en banketbakken. Momenteel werk ik bij het Albeda College in Rotterdam. Hier heb ik c.a. 4 jaar op de afdeling Horeca gewerkt. Op dit moment geef ik les in de gezondheidszorg en doceer ik alle vakken die te maken hebben met voeding. Naast mijn werk als docent vindt ik het erg leuk om kooklessen te geven aan diverse groepen. Mijn doelstelling is om u ??? in een gezellige ongedwongen sfeer ??? kennis, vaardigheden, variatie en vooral veel inspiratie mee te geven, die u niet in de kookboeken vindt.