Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL009

Snijtechnieken

Snijtechnieken
Cursuscode: CUL009

Leren snijden met een echt koksmes blijft vaak een uitdaging. Ik zie vaak in de kooklessen mensen snijden met verschillende messen, maar voor de echte hobby kok is het erg handig om op de juiste manier te leren snijden, met de juiste messen. Hakken, snijden, garneren op deze avond leert u het allemaal. Zo kunt u nog meer indruk maken met uw kookkunsten. Eindresultaat een heerlijke zelf gesneden salade, professioneel opgemaakt en natuurlijk de vaardigheid om op zijn “koks” te snijden. Een boekje waarin de techniek van het snijden nog eens goed wordt omschreven krijgt u natuurlijk mee. De recepten zullen na de les ook digitaal worden toegestuurd.

Woensdag 16 oktober 2019
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 38,00
Mw. A. (Anita) Jongeboer

Extra kosten: € 10,00 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.


Zelf meenemen: keukenschort en bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te kunnen nemen
Als u in het bezit bent van een eigen set messen of alleen een koksmes neem deze dan mee. U kunt dan met uw eigen mes leren snijden. Kijk wel even of deze goed scherp is.
19:00 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
A. (Anita) Jongeboer
A. (Anita) Jongeboer
Mijn naam is Anita Jongeboer. Na het volgen van de middelbare koksopleiding in Rotterdam ben ik werkzaam geweest in diverse horecabedrijven in Den Haag. Hierna heb ik mijn bevoegdheid als kookdocent bij de lerarenopleiding in Amsterdam gehaald. Na mijn horeca jaren ben ik gaan lesgegeven in koken, serveren, brood- en banketbakken. Momenteel werk ik bij het Albeda College in Rotterdam. Hier heb ik c.a. 4 jaar op de afdeling Horeca gewerkt. Op dit moment geef ik les in de gezondheidszorg en doceer ik alle vakken die te maken hebben met voeding. Naast mijn werk als docent vindt ik het erg leuk om kooklessen te geven aan diverse groepen. Mijn doelstelling is om u ??? in een gezellige ongedwongen sfeer ??? kennis, vaardigheden, variatie en vooral veel inspiratie mee te geven, die u niet in de kookboeken vindt.