Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL005

Thais

Thais
Cursuscode: CUL005

De ingrediënten van de Thaise keuken bepalen de kenmerken van de Thaise keuken. Typische kenmerken van de Thaise keuken zijn het aroma van kokos, de frisheid van citroengras en zachte tot vurige scherptes. Een zeer gevarieerde keuken. De Thaise keuken is vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai  ‘Thais eten’ wordt vaak geassocieerd met gezonde, verse ingrediënten en lichte maaltijden. We gaan een aantal Thaise gerechten koken in groepjes waardoor u een goede indruk zal krijgen van alle smaken en geuren. U krijgt een receptenboekje mee en de recepten zullen ook digitaal worden toegestuurd.

Woensdag 8 maart 2023
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Mw. A. (Anita) Jongeboer

Extra kosten: € 14,00 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.


Zelf meenemen: keukenschort en bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te kunnen nemen
19:00 - 22:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Jongeboer
A. (Anita) Jongeboer
Mijn naam is Anita Jongeboer. Na het volgen van de middelbare koksopleiding in Rotterdam ben ik werkzaam geweest in diverse horecabedrijven in Den Haag. Hierna heb ik mijn bevoegdheid als kookdocent bij de lerarenopleiding in Amsterdam gehaald. Na mijn horeca jaren ben ik gaan lesgegeven in koken, serveren, brood- en banketbakken. Momenteel werk ik bij het Albeda College in Rotterdam. Hier heb ik c.a. 4 jaar op de afdeling Horeca gewerkt. Op dit moment geef ik les in de gezondheidszorg en doceer ik alle vakken die te maken hebben met voeding. Naast mijn werk als docent vindt ik het erg leuk om kooklessen te geven aan diverse groepen. Mijn doelstelling is om u ??? in een gezellige ongedwongen sfeer ??? kennis, vaardigheden, variatie en vooral veel inspiratie mee te geven, die u niet in de kookboeken vindt.