- 1 workshop van 3 uur
Toon details
- 1: woensdag 20 mrt 2024 - 19:00 – CSG De Goudse Waarden, ingang H.J. Nederhorststraat 2
- € 43,00
- Anita Jongeboer
- CSG De Goudse Waarden, ingang H.J. Nederhorststraat 2
Toon adres-info
- CSG De Goudse Waarden, ingang H.J. Nederhorststraat 2
H.J. Nederhorststraat 2
2801 SC GOUDA
Nederland
- Zelf meenemen keukenschort+bakjes
- Extra kosten ingredienten/kopieren € 14,00
Extra kosten ingredienten/kopieren € 14,00. Graag (contant en gepast) aan de docent te betalen of met een tikkie.
Cursusnummer:
CUL005
Thais

De ingrediënten van de Thaise keuken bepalen de kenmerken van de Thaise keuken. Typische kenmerken van de Thaise keuken zijn het aroma van kokos, de frisheid van citroengras en zachte tot vurige scherptes. Een zeer gevarieerde keuken. De Thaise keuken is vers en kleurrijk, smaakvol en nooit saai ‘Thais eten’ wordt vaak geassocieerd met gezonde, verse ingrediënten en lichte maaltijden. We gaan een aantal Thaise gerechten koken in groepjes waardoor je een goede indruk zal krijgen van alle smaken en geuren. Je krijgt een receptenboekje mee en de recepten zullen ook digitaal worden toegestuurd.
Zelf meenemen keukenschort+bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te nemen.