Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL011

Veganistische keuken

Veganistische keuken
Cursuscode: CUL011

Veganisten gebruiken geen producten die van dieren afkomstig zijn of die op dieren getest zijn. Zij eten geen vlees en geen vis. Maar ook geen zuivelproducten, eieren en andere producten van dierlijke oorsprong of met dierlijke ingrediënten. In deze kookles gaan we koken met natuurlijke vervangers van vlees/vis en zuivelproducten. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is en wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. We maken een veganistisch menu dat voldoet aan alle voedingseisen. Leuke recepten, verrassende technieken alles om een leuke kookles te vullen. Aan het einde van de les gaan we met alle cursisten de gerechten proeven.Het receptenboekje krijgt u mee en zal na de les digitaal worden toegestuurd

Woensdag 4 maart 2020
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 38,00
Mw. A. (Anita) Jongeboer
Zelf meenemen: keukenschort en bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te kunnen nemen

Extra kosten: € 12,50 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.

19:00 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Jongeboer
A. (Anita) Jongeboer
Mijn naam is Anita Jongeboer. Na het volgen van de middelbare koksopleiding in Rotterdam ben ik werkzaam geweest in diverse horecabedrijven in Den Haag. Hierna heb ik mijn bevoegdheid als kookdocent bij de lerarenopleiding in Amsterdam gehaald. Na mijn horeca jaren ben ik gaan lesgegeven in koken, serveren, brood- en banketbakken. Momenteel werk ik bij het Albeda College in Rotterdam. Hier heb ik c.a. 4 jaar op de afdeling Horeca gewerkt. Op dit moment geef ik les in de gezondheidszorg en doceer ik alle vakken die te maken hebben met voeding. Naast mijn werk als docent vindt ik het erg leuk om kooklessen te geven aan diverse groepen. Mijn doelstelling is om u ??? in een gezellige ongedwongen sfeer ??? kennis, vaardigheden, variatie en vooral veel inspiratie mee te geven, die u niet in de kookboeken vindt.