Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL007

Vegetarisch

Vegetarisch
Cursuscode: CUL007

Een keertje zonder vlees of vis is op het moment erg in trek. Als u meer inspiratie op wilt doen met het vegetarisch koken is deze kookles iets voor u. Geen kant en klare vlees vervangers maar alles lekker vers zelf maken. Deze avond maken we gerechten waarbij u inspiratie op kunt doen om  de vegetarische maaltijd nog aantrekkelijk te maken. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen koken we verschillende menu’s waarbij het gebruik van verschillende ingrediënten en technieken aan de orde komen. Na afloop worden de gerechten gezamenlijk opgegeten. Natuurlijk krijgt u het receptenboekje mee en zal na de les ook digitaal worden toegezonden.

Woensdag 6 januari 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Mw. A. (Anita) Jongeboer
Zelf meenemen: keukenschort, theedoek en bakjes om hapjes die over zijn mee naar huis te nemen.

Extra kosten: € 12,00 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.

19:00 - 22:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Anita) Jongeboer
A. (Anita) Jongeboer
Mijn naam is Anita Jongeboer. Na het volgen van de middelbare koksopleiding in Rotterdam ben ik werkzaam geweest in diverse horecabedrijven in Den Haag. Hierna heb ik mijn bevoegdheid als kookdocent bij de lerarenopleiding in Amsterdam gehaald. Na mijn horeca jaren ben ik gaan lesgegeven in koken, serveren, brood- en banketbakken. Momenteel werk ik bij het Albeda College in Rotterdam. Hier heb ik c.a. 4 jaar op de afdeling Horeca gewerkt. Op dit moment geef ik les in de gezondheidszorg en doceer ik alle vakken die te maken hebben met voeding. Naast mijn werk als docent vindt ik het erg leuk om kooklessen te geven aan diverse groepen. Mijn doelstelling is om u ??? in een gezellige ongedwongen sfeer ??? kennis, vaardigheden, variatie en vooral veel inspiratie mee te geven, die u niet in de kookboeken vindt.