Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL017

Vietnamese rijsttafel

Vietnamese rijsttafel
Cursuscode: CUL017

Tijdens deze workshop wordt het recept aan u uitgereikt. U kookt in tweetal en maakt een Vietnamese rijsttafel. Bij deze rijsttafel maakt u drie verschillende gerechten, waarvan de smaken zout, zoet en zuur aanwezig zijn. Er wordt veel aandacht besteed aan verschillende ingrediënten, verse kruiden en bereidingstechnieken. De gemaakte gerechten eten we gezamenlijk op. Het recept mag u mee naar huis nemen.

Maandag 14 januari 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 38,00
Mw. T. (Tiffany) Pham
Door de cursisten zelf mee te nemen evt. een mini gehaktmolen, een schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen.
Extra kosten: € 12,50 voor ingrediënten en kopieerkosten; (contant en gepast) aan docent te betalen.
19:00 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
T. (Tiffany) Pham
T. (Tiffany) Pham
Tiffany heeft van jongs af aan al een passie voor eten en koken. Ze is zeer geïnteresseerd in culinair eten, maar heeft in het bijzonder een voorliefde voor de Vietnamese keuken, haar afkomst. Omdat de Vietnamese eten populair begint te worden, besluit ze om haar kennis voor Vietnamese eten te delen. Sinds 2017 heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt. Sinds kort is ze gestart met de koksopleiding, tegelijk is ze een paar dagen per week werkzaam in de keuken van een restaurant.