Volksuniversiteit Gouda
06 27 46 82 61 (alleen tijdens kantooruren)

Gezondheid & Persoonlijke Verzorging

Op het gebied van gezondheid en persoonlijke verzorging kunt u een keuze maken uit diverse cursussen en workshops waarbij u (persoonlijk) adviezen en tips krijgt over o.a. kleurkeuze, make-up en kleding. Maar u kunt ook op een actieve wijze deelnemen aan workshops die gericht zijn op lichaam en geest, zoals mindfulness en yoga. Deze cursussen bieden handreikingen voor een bewuster en fijner leven.

Kledingstijl
Kledingstijl
Cursuscode: GEZ002

'Welke stijl en modellen passen bij u?' 
U leert welke kledingstijl het beste past bij uw lichaamsvormen, levensstijl en persoonlijkheid. Welke jasjes, broeken, rokken, kousen en schoenen passen daarbij? Welke stoffen, dessins en kleurencombinaties flatteren u het meest? Welke accessoires, sieraden, brillen en kapsels zijn het meest geschikt voor u? Aan de hand van voorbeelden wordt dit duidelijk gemaakt. De laatste les wordt besteed aan het maken van een collage van uw eigen kledingstijl.

Meer informatie
Maandag 5 maart 2018
3 lessen van 2,5 uur
Prijs: € 60,00
Mw. M.F. (Marion) van Iren
19:30 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden
Inschrijving geopend >
Mateloos mooi
Mateloos mooi
Cursuscode: GEZ006

Is uw lichaamsvorm de laatste tijd veranderd en voller geworden? Zijn er een paar kilootjes en rolletjes bijgekomen en weet u nu niet goed welke modellen bij uw vollere figuur passen? Dan is deze cursus een eyeopener voor u. Ook een vrouw met een maatje meer kan zich prachtig kleden. Ontdek welke belijning, materialen, patronen en dessins bij uw figuur passen. U krijgt deze avond vele tips waar u de accenten op uw figuur kunt leggen en op welke manier u jezelf slanker lijkend kunt kleden.

Meer informatie
Maandag 26 maart 2018
1 workshop van 2,5 uur
Prijs: € 20,00
Mw. M.F. (Marion) van Iren
19:30 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden
Inschrijving geopend >

U heeft niet gevonden wat u zocht? Geef uw wensen aan ons door. Wellicht kunnen wij u in de toekkomst dan wel van dienst zijn.