Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen

Gezondheid & Persoonlijke Verzorging

Kiest u voor Gezondheid en Persoonlijke Verzorging dan krijgt u u adviezen en tips  over o.a. kleurkeuze, make-up en kleding. Maar u kunt ook op een actieve wijze deelnemen aan workshops die gericht zijn op lichaam en geest, zoals Tai Chi, Yoga en Meditatie en Yoga Nidra. Ook zijn er nieuwe cursussen over de verleidingen van ons eten. Deze cursussen bieden handreikingen voor een bewuster en fijner leven

Stop! Emotie- en Verleidingseten
Woensdag 29 januari 2020
2 lezingen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 34,00
Mw. M. (Manon) van den Oord
9:30 - 11:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kazerne (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
Eet meer energie
Eet meer energie
Cursuscode: GEZ017

Hoe vaak hoor je mensen niet zeggen…Ik heb even een "dip" en heb behoefte aan energie. En hoe vaak proberen we dit niet op te lossen met een snack of iets dergelijks. En hoe vaak heb je na een uur alweer dat gevoel van te weinig energie. Deze avond  gaat over hoe je energie huishouding in je lichaam werkt en hoe je zelf een grote bijdrage kunt leveren aan je energieker en fitter voelen. We gaan het hebben over waar energie in je lichaam wordt gemaakt en welke invloed bijvoorbeeld slaap, water drinken en voeding op je energie niveau heeft. Ook aan bod komen wel of geen suppletie en bestaan “superfoods”. En wat houdt de naam eigenlijk in? We bespreken ook onder andere voedsel combinaties zoals vis met knoflook en waarom gezonde vetten zo belangrijk zijn in je voedingspatroon. Al met al een leerzame avond over hoe je gezond en vitaal ouder kunt worden.

Meer informatie
Woensdag 11 maart 2020
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 13,00
Mw. L.J. A. (Lea) de Jong

Er kan een proefflesje aangeschaft worden met de diverse besproken “superfoods”, een kopie met de werking en functie van de besproken voedingsmiddelen en een energiek dagmenu. Kosten: 6,00 euro, contant bij docent. (voor flesje met inhoud en kopieerkosten.)

19:30 - 21:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kazerne (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >

U heeft niet gevonden wat u zocht?  Geef dat dan aan ons door. Wellicht kunnen wij u dan in de toekomst wel van dienst zijn.