Cursuscode: GEZ0052

Kleur & Styling tips voor 50+ vrouw

Cursuscode: GEZ0052

Het is heel goed mogelijk dat uw haarkleur en uw figuur zijn veranderd in de loop der jaren. Soms heeft u het gevoel dat een aantal kleuren die u vroeger geweldig stonden, nu niet zoveel meer voor u doen. U mist het ‘whow’ effect en kunt daardoor enigszins onzeker worden. Tijdens de workshop Kleur & Styling tips gaan we (opnieuw) bekijken welke kleuren het best bij u passen. Op de eerste avond kijken we naar de kleuren die u mooi staan wat betreft kleding en make-up. Op de tweede avond komt de kledingstijl aan bod. Na afloop van deze cursus heeft u weer een enorme boost gekregen en weet u welke kleuren, kledingstijl en modellen bij u passen.

LET OP! De cursus GEZ005 is vol. U kunt nog wel inschrijven, maar dan wordt u op de wachtlijst geplaatst. Er is nog voldoende plaats op de cursus GEZ0052 die gepland staat op maandag 11 maart 2019.

Maandag 11 maart 2019
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.F. (Marion) van Iren
Kleurenkaart kan voor € 12,50 worden aangeschaft bij de docent.
Locatie: CSG De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)
M.F. (Marion) van Iren
Marion van Iren is sinds 1996 als gediplomeerd Image Consultant werkzaam in Gouda. Zij geeft kleur-, kledingstijl- en make-upadvies. Marion weet met bijzonder veel enthousiasme alle adviezen op een persoonlijke wijze te brengen. Haar ruime ervaring in het onderwijs maken dat zij moeiteloos zowel kleine als ook grote gezelschappen (tot ruim 100 personen) weet te boeien. Marion heeft bij de make-upschool van ‘Mieke Petiet’ in Amsterdam de opleiding visagist & make-upartist met lof behaald. Zij geeft diverse adviezen op het gebied van make-up en werkt ook samen met een kapper en fotograaf voor metamorfose.