Volksuniversiteit Gouda
06 27 46 82 61 (alleen tijdens kantooruren)

Hobby & Vrije Tijd

Wilt u graag een penseel oppakken, uw tekenkunsten ontdekken of met uw tuin aan de slag? Bekijk dan ons brede aanbod aan cursussen en workshops op het gebied van creativiteit, groen en natuur. Onder leiding van deskundige docenten kunt u uw creativiteit verder ontwikkelen of krijgt u nuttige tips voor het ontwerpen, beplanten of onderhouden van uw tuin. Zoek een creatieve workshop die bij u past en schrijf u meteen in!   

De Volksuniversiteit Gouda organiseert veel creatieve cursussen en workshops; van Feng Shui of illustreren tot het maken van een sieraad. Laat u inspireren en kies voor een van onze verfrissende en vernieuwende cursussen.

NB. Hieronder worden onder "Binnenkort: ..." alleen de eerstvolgende te starten 5 cursussen getoond. Klik op Lees meer om alle cursussen te zien!

Lees meer
Binnenkort: Creatief
Werken met een paletmesje 1 x op Do 19-04-2018 14:00 - 16:00

Onder leiding van deskundige docenten kunt u uw ´groene vingers´ verder ontwikkelen. Dat kan in de vorm van het maken van allerlei groendecoraties, maar ook op het gebied van het ontwerpen, beplanten of onderhouden van uw tuin.

NB. Hieronder worden onder "Binnenkort: ..." alleen de eerstvolgende te starten 5 cursussen getoond. Klik op Lees meer om alle cursussen te zien!

Lees meer

Altijd al eens willen kennismaken met Djembé? Eindelijk een aantal klussen in huis eens klaren? Of meer inzicht krijgen in het gedrag van uw kat? Dan is een van onderstaande cursussen beslist iets voor u!

Lees meer

U heeft niet gevonden wat u zocht? Geef dat dan aan ons door. Wellicht kunnen wij u in de toekkomst wel van dienst zijn.