Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT025

Tekenen bij de Dierenweide Goverwelle

Tekenen bij de Dierenweide Goverwelle
Cursuscode: HVT025

Een ochtend tekenen of schilderen bij de Dierenweide in Goverwelle, gelegen onderaan de dijk, in het uiterste puntje van Gouda, waar je de stadse drukte even kunt vergeten. Lekker buiten in de natuur, na een korte uitleg hoe je een dier of iets van de natuur kunt tekenen gaat u aan de slag. De dierenweide zorgt voor een lekker bakje koffie of thee met wat erbij. Kijk ook even op de website van de www.dierenweidegoverwelle.nl

Maandag 6 mei 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 17,00
Mw. M. (Marrianne) Waalwijk
Zelf meenemen: schetsboekje of blok om te tekenen en eigen materiaal. Koffie en thee bij de dierenweide zijn voor eigen kosten.
10:00 - 12:00
Locatie: Dierenweide Goverwelle (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marrianne) Waalwijk
M. (Marrianne) Waalwijk
Na de kunstacademie in Den-Haag heb ik een opleiding voor illustratief tekenen gevolgd. Naar een aantal jaren ben ik voor mijzelf gaan werken als zelfstandig ondernemer ???Marriannekunstidee??? . Ik heb namelijk altijd maar ideeën om iets te maken of hoe je iets kunt maken. Mijn eigen werk is dan ook divers en meestal werk ik met een thema, dat kan van alles zijn. Met mijn werk vertel ik vaak een verhaal. www.marriannekunstidee.nl www.marriannekunstideetjes.blogspot.nl Daarnaast geef ik diverse cursussen en workshops tekenen en schilderen op verschillende locaties. Zelf vind ik het erg leuk om te zien hoe cursisten ziet groeien in hun werk.