Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT0092

VU - Open Atelier

VU - Open Atelier
Cursuscode: HVT0092

Bij het VU Open Atelier kunt u 4 keer een verschillende techniek uit proberen. Materialen zijn aanwezig.

- afdektechniek; met wasco of papierlijm dekken we bepaalde plekken van het papier af zodat de aquarelverf daar afstoot dit geeft verrassende resultaten.

- werken met een schildersmesje; hiervoor moet uzelf een plaatje meenemen waarop we met acrylverf gaan werken ook het aantekenen geeft een leuk effect.

- een  pop-art portret met acrylverf; met een digitaal programma wordt van een foto een pop-art afbeelding gemaakt die we vervolgens met carbon papier overnemen en gaan inkleuren met acrylverf.

- een verrassing; u kiest een kaart met een teken of schilder opdracht en werkt die uit.

Donderdag 4 februari 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 72,00
Mw. M. (Marrianne) Waalwijk

Extra kosten: € 5,00 voor materiaal; (contant en gepast) aan de docent te betalen.

10:00 - 12:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kazerne (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marrianne) Waalwijk
M. (Marrianne) Waalwijk
Na de kunstacademie in Den-Haag heb ik een opleiding voor illustratief tekenen gevolgd. Naar een aantal jaren ben ik voor mijzelf gaan werken als zelfstandig ondernemer ???Marriannekunstidee??? . Ik heb namelijk altijd maar ideeën om iets te maken of hoe je iets kunt maken. Mijn eigen werk is dan ook divers en meestal werk ik met een thema, dat kan van alles zijn. Met mijn werk vertel ik vaak een verhaal. www.marriannekunstidee.nl www.marriannekunstideetjes.blogspot.nl Daarnaast geef ik diverse cursussen en workshops tekenen en schilderen op verschillende locaties. Zelf vind ik het erg leuk om te zien hoe cursisten ziet groeien in hun werk.