Volksuniversiteit Gouda
06 27 46 82 61 (alleen tijdens kantooruren)
Cursuscode: HVT007

Zentangle

Zentangle
Cursuscode: HVT007

Wilt u op een ontspannende manier uit de dagelijkse beslommeringen en zorgen breken? Het tekenproces van Zentangle® is een rustgevende methode om dit te bereiken, met ongeplande kunstwerken van ca. 9 x 9 cm. als zichtbaar resultaat. Een kwartier bewust tekenen is al voldoende om stressvolle momenten te doorbreken, dagelijkse pijn beheersbaarder te maken, je fijne motoriek te verbeteren en het oefenen van een betere hand-oogcoördinatie. We werken vooral met zwarte fineliners op de witte Zentangle tiles. De nadruk ligt op de mindful kant van Zentangle.

Ontspannen door Zentangle bestaat uit 4 lessen: Zentangle Basis en Vervolg, Zendala’s (Zentangle tekenen in een mandala) en Meditatief en niet-dominant.

Woensdag 17 januari 2018
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 65,00
Mw. M.J. (Arja) de Lange-Huisman
Extra kosten: € 16,00 voor materiaal; (contant en gepast) aan docent te betalen. Alle materialen die u nodig heeft, krijgt u tijdens de cursusavonden.
Zelf meenemen: een leesbril (indien in gebruik).
9:00 - 11:00
Locatie: Nelson Mandela Centrum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M.J. (Arja) de Lange-Huisman
M.J. (Arja) de Lange-Huisman
Arja de Lange-Huisman is de derde Nederlandse CZT (gecertificeerd Zentangle docent) in Nederland. Ze geeft al geruime tijd Zentangle workshops in en buiten Gouda, waarbij de deelnemers het rustgevende effect van Zentangle meestal ook mogen ervaren zelfs al is het midden op een druk evenement.