Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT0122

Zentangle Atelier

Zentangle Atelier
Cursuscode: HVT0122

Wil je wekelijks tanglen aan eigen werk en daarbij tips & trucs ontvangen om er goed mee verder te kunnen, dan is het Zentangle Atelier praktisch. Alle technieken en combinaties zijn mogelijk. Er ligt lesmateriaal om je verder te verdiepen in de volgende technieken: 

  • Schaduwen - De 'slagroom' op de Zentangle-'taart' is het werken met grijstinten van potlood. 
  • Kleurpotlood toepassen in Zentangle - Wil je oefenen met inkleur-technieken en schaduwen in kleur met vrolijke tiles als resultaat? Uitproberen van verschillende merken kleurpotloden, maar je kunt natuurlijk je eigen set(s) ook meenemen. 
  • Wit-op-Zwart  - Met wit tekenen op zwarte tiles – een extra uitdaging door het werken met de witte gelpen en potlood. 
  • Renaissance tiles– werken op lichtbruin getinte tiles, een zeer dynamische combi door zwarte en bruine pennen en witte accenten. 
  • Reticula & Fragmenten– het tekenen van Fragmenten op verschillende vormen van gelijke structuren. Speciale vorm is de Zenbutton. 
  • Dingbatz & Cartouches – nieuwste technieken van Zentangle® (2017 en 2019) waarbij werken met kaders rondom afbeeldingen en tekst uitgebreid wordt. In alleen zwart of met kleur tekenen in combinatie met verschillende hierboven genoemde technieken.

Vereiste voorkennis: Basis zentangle.

Woensdag 19 februari 2020
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 72,00
Mw. M.J. (Arja) de Lange-Huisman

Neem je eigen Zentangle tekenmaterialen en tekeningen mee. Geen passende pennen en potloden? Dan kun je deze ter plekke aanschaffen.Sakura-Bruynzeel Sets – fineliners, potlood, doezelaar en tiles, tussen de € 7 en € 20 per set. Eventueel losse fineliners of witte gelpen van Sakura te koop voor € 2,50Uitgebreid gebruik van kleurpotloden van verschillende merken € 2,50

9:30 - 11:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kazerne (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.J. (Arja) de Lange-Huisman
M.J. (Arja) de Lange-Huisman
Arja de Lange-Huisman is de derde Nederlandse CZT (gecertificeerd Zentangle docent) in Nederland. Ze geeft al geruime tijd Zentangle workshops in en buiten Gouda, waarbij de deelnemers het rustgevende effect van Zentangle meestal ook mogen ervaren zelfs al is het midden op een druk evenement.