Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: HVT001

Herfst sfeerpotjes met schors

Herfst sfeerpotjes met schors
Cursuscode: HVT001

We maken tijdens deze workshop diverse potjes met schors. Sommige met bloemen in steekschuim en sommige als sfeerlicht. De potjes worden afgewerkt met schors, mos en jute touw. Gezellig te groeperen op je tafel of als herfstschikking. Deze potjes zijn her te gebruiken en opnieuw te vullen.

Woensdag 16 oktober 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 18,00
Mw. H. (Hanneke) van Popering

Extra kosten: € 19,00 voor materiaal, incl. koffie en thee met iets lekkers; (contant en gepast betalen) aan de docent te betalen.

19:30 - 21:30
Locatie: Leeghwaterstraat 4b (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
H. (Hanneke) van Popering
H. (Hanneke) van Popering
Ik ben Hanneke van Popering, wonende te Gouda en ik organiseer en geef professionele workshops bloemschikken, zowel voor de Volksuniversiteit Gouda als in mijn eigen workshopruimte te Reeuwijk. Ik doe dit al ongeveer 17 jaar met zeer veel plezier en passie. Ik heb de opleiding Interieur designer gevolgd in Dublin waar ik ook mijn eigen adviesbureau startte en in Nederland heb ik ervaring opgedaan in een grote bloemenzaak te Gouda. Na een aantal jaren heb ik besloten om het bloemenvak vaarwel te zeggen en weer terug te gaan naar een kantoorbaan maar de passie bleef en het organiseren van workshops ben ik blijven doen. Ik organiseer voornamelijk workshops met het thema herfst, kerst, voorjaar/pasen en zomer. De locatie van de workshops is Leeghwaterstraat 4b te Reeuwijk, gevestigd op het Industrieterrein Zoutman. De groepen voor de workshops bestaan uit maximaal 10 tot 12 personen.