Lifestyle, Mens & Maatschappij

Voor het cursusjaar 2022-2023 hebben we een aantal cursussen uitgelicht. Cursussen gericht op lichaam en geest zijn o.a. Nek/Schoudermassage, Triggerpoints, Yoga en Yoga Nidra, Tai Chi en de online lezing Ontdek waar je energie van krijgt. Nieuw in ons cursusaanbod zijn de lezingen: De Competitiemaatschappij, Griekse mythologie met filosofische inslag; een drieluik Filosofie en de zesdelige cursus Kunst ontmoet Wiskunde. Wegens grote belangstelling is de Opfriscursus Verkeersregels en de workshop Stylingadvies voor de 50+ vrouw opnieuw in ons cursusaanbod opgenomen. Op het gebied van duurzaamheid bieden wij lezingen over Energiebesparing,  Gezond en duurzaam eten, Natuurbeheer en Tiny Houses.

Opfriscursus verkeersregels

Opfriscursus verkeersregels

Cursusnummer:
LMM023

Wist u dat de afgelopen vijftien jaar maar liefst 40 procent van de verkeersregels is veranderd? Weet u welke dat zijn? Komt het weleens voor dat u ergens rijdt en bijvoorbeeld denkt: "Wat is hier de maximum snelheid?” of “Wat betekent dat verkeersbord?". En heeft u nog meer vragen waar u geen antwoord op weet?  Hoog tijd om naar de Opfriscursus verkeersregels te komen. Test uw kennis van de verkeersregels en u bent weer op de hoogte van de meest voorkomende regels.

Lees meer
  • 1 les van 2 uur Toon details
    • 1: dinsdag 14 februari 2023 - 19:30 (CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat)
  • € 18,00
  • Rianne van Leeuwen
  • CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat Toon adres-info
  • U heeft niet gevonden wat u zocht?  Geef dat dan aan ons door. Wellicht kunnen wij u dan in de toekomst wel van dienst zijn.