Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LMM007

Persoonlijke ontwikkeling & Communicatie

Persoonlijke ontwikkeling & Communicatie
Cursuscode: LMM007

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & COMMUNICATIE 

Inzicht in het waarnemen, verwerken en produceren van informatie.  

“Als je blijft denken zoals je altijd dacht en je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” (Albert Einstein). 

Wat doe en zeg je en wat is vervolgens het effect op je binnen- en buitenwereld? Wat gebeurt er als je je bewust wordt hoe je communiceert? Welke patronen zijn er zichtbaar, wat zijn gevolgen en hoe zijn ze ontstaan?
Vragen die centraal staan tijdens deze avonden waarin persoonlijke ontwikkeling en communicatie onder de loep genomen worden. Bewust worden hoe we informatie opnemen, verwerken en reageren. Ontwikkeling door middel van NLP technieken. In 5 avonden wordt onderliggende informatie afgewisseld met praktische oefeningen om de theorie toepasbaar te maken.
Doel van deze avonden: in beweging te komen, met een frisse blik te kijken naar interne en externe zaken om zo verandering aan te kunnen gaan. Daarnaast ook mildheid en flexibiliteit creëren in communicatie en gedrag voor jezelf en daarmee voor de wereld om je heen.

Wanneer je wilt en durft te veranderen, verandert de wereld met je mee!

Zaterdag 4 februari 2023
5 lessen van 2,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 112,00
Mw. B. (Bianca) Schuijt

Extra kosten: Werkboekje met opdrachten € 5,00 (contant en gepast te betalen aan de docent)

9:00 - 11:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
B. (Bianca) Schuijt
B. (Bianca) Schuijt
Leuk dat je doorklikt, ik ben Bianca Schuijt, vrouw, echtgenoot, moeder, dochter en vriendin. Sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk waar ik jong & oud begeleid met levensvragen, soms kleine soms grote. Ik vind het onwijs leuk om mensen in beweging te krijgen, de wereld een beetje mooier te maken, voor jezelf en voor elkaar. Energie krijg ik door mensen te laten ervaren wat we allemaal creëren aan onzin met ons brein. Onze gedachten willen het nogal eens overnemen van ons gevoel en dan raak je uit balans. Die cirkel doorbreken, zelf het roer pakken en de leiding nemen. De eerste stap is hierin: inzicht krijgen hoe we informatie waarnemen, verwerken & natuurlijk produceren. Mijn motto: ook jouw brein is flexibel & veerkrachtig! Tot snel. ????