Cursuscode: LMM009

Tweemaal sneller lezen en driemaal beter onthouden

Cursuscode: LMM009

Twee keer sneller lezen en drie keer beter onthouden. Heeft u ook zo'n probleem met de enorme hoeveelheid informatie die dagelijks op u afkomt? Zou u ook tweemaal sneller willen kunnen lezen en beter willen onthouden en informatie effectiever kunnen terugroepen? In dit jachtige tijdperk neemt de hoeveelheid informatie die op ons afkomt alsmaar toe.

Gelukkig zijn er methoden om effectiever met die informatiestroom om te gaan. Snellezen, geheugentraining en mindmappen hebben een goede samenhang want ze gebruiken dezelfde basistechnieken.

Snellezen laat je informatie die je leest sneller in je opnemen. Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer onthouden. Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes waarmee je weggezakte informatie snel en effectief weer terughaalt. Ook geschikt voor jongeren vanaf ca. 17-18 jaar die bijv. vlak voor hun examens zitten of gaan studeren en tijd voor het studentenleven willen overhouden.

Voorkennis: cursisten moeten kunnen lezen.

Dinsdag 10 november 2020
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. A. (Ary) Velstra

Extra kosten: € 5,00 voor e-book en materialen; (contant en gepast) aan de docent te betalen.

A. (Ary) Velstra
Ary Velstra combineert Snellezen met de voordelen van MindMappen in deze training. Hij geeft al jaren snellees en mindmap trainingen (zowel traditioneel met kleurstiften, als digitaal) aan studenten, docenten, en in het bedrijfsleven. De toepassing voor de eigen specifieke leerdoelen draagt hij over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdotes, scenario's en oefeningen.