Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: LMM020

Waarom doe je wat je doet?

Waarom doe je wat je doet?
Cursuscode: LMM020

Wanneer je iets doet of juist niet – en daarmee doorgaat tegen beter weten in – dan zit je onbewuste drijfveer waarschijnlijk aan het stuur.  De impact van onbewuste drijfveren op ons gedrag is groter dan je misschien denkt. Maar hoe kom je erachter wat je onbewust beweegt? Daarvoor bestaan enkele handige modellen. Zoals het enneagram en de drijfveren-driehoek. In deze workshop leg ik je uit hoe deze modellen werken en wat je eraan hebt. Het accent ligt hierbij op een praktische en toegankelijke benadering en waar aanknopingspunten liggen voor persoonlijke ontwikkeling. Observaties van gedrag van een aantal bekende mensen staan centraal. Om zo te laten zien wat de impact is van ieders drijfveer en waar aanknopingspunten liggen voor persoonlijke ontwikkeling. Illustratief en inspirerend!

Dinsdag 16 november 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 18,00
Dhr. H. (Hans) de Vos

De cursisten kunnen (vrijblijvend) tijdens de workshop mijn boek "Je kunt het niet laten..!" aanschaffen tegen gereduceerd tarief van 15 euro.

19:30 - 21:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H. (Hans) de Vos
H. (Hans) de Vos
Hans de Vos (1953) heeft een vierjarige opleiding gedaan bij Pagano & Schouten (heet nu V-Cirkelacademie) gericht op het werken met onbewuste drijfveren en het enneagram. Hans is gecertificeerd en geregistreerd coach in Zoetermeer. Hans is, voordat hij het coachingsvak in ging, lange tijd werkzaam geweest als bestuurder van zorg- en welzijnsorganisaties. Hans werkt op dit moment aan een boek over het enneagram als psychologisch model voor persoonlijke ontwikkeling.