Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen

Mens & Maatschappij

Bent u geïnteresseerd in filosofie? Dan is de cursus Nine Star Ki beslist iets voor u. Deze eeuwenoude filosofie is erop gericht harmonie te creëren voor de mens. Voor de liefhebbers van het heelal wordt u in een serie lezingen volledig bijgepraat over het ontstaan van het heelal. Daarnaast kunt u uit een aantal praktische cursussen kiezen, zoals o.a. boekhouden, snellezen en het levenstestament.

Ontdek je onbewuste drijfveren (en word de beste versie van jezelf)

Je denkt al gauw dat je bewust ergens voor kiest. Dat je bewust iets doet of juist niet doet. Maar klopt dat wel? Het antwoord is nee! Er is veel onderzoek gedaan waaruit blijkt dat we heel veel onbewust doen, voor maar liefst meer dan 90%!Eén van de dingen waarvan we ons niet of maar ten dele bewust zijn, zijn onze drijfveren. En juist onze drijfveren bepalen ons gedrag voor een flink deel. Ze zorgen ervoor dat we op een bepaalde manier naar de wereld kijken, bepalen onze overlevingsstrategie. En vormen zo de rode draad in ons gedrag. Daarom is het interessant onze onbewuste drijfveren goed te leren kennen!Het enneagram is een uitstekend hulpmiddel om je onbewuste drijfveren te ontdekken. 

Meer informatie
Woensdag 13 februari 2019
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,00
Dhr. H. (Hans) de Vos
19:30 - 21:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >

U heeft niet gevonden wat u zocht?  Geef dat dan aan ons door. Wellicht kunnen wij u dan in de toekomst wel van dienst zijn.