Volksuniversiteit Gouda
06 27 46 82 61 (alleen tijdens kantooruren)

Mens & Maatschappij

Bent u geïnteresseerd in filosofie? Dan is de cursus Feng Shui beslist iets voor u. Deze eeuwenoude filosofie is erop gericht harmonie te creëren voor de mens in combinatie met zijn ruimtelijke omgeving, Voor de liefhebbers van het heelal wordt u in een serie lezingen volledig bijgepraat over het ontstaan van het heelal. Daarnaast kunt u uit een aantal praktische cursussen kiezen, zoals o.a. boekhouden, snellezen en loslaten.

Loslaten
Loslaten
Cursuscode: MES0042

Ontdek hoe prettig het is los te laten. Het creëert weer bewegingsruimte en maakt nieuwe stappen mogelijk. U leert een lichaamsgerichte techniek om gevoelens en gedachten los te laten. In de cursus gaan we ons verder verdiepen in de volgende 4 thema’s: waarnemen, emoties, behoeften en aandacht. Ik ga u leren met behulp van aandacht en ademhaling de vastzittende gevoelens in uw lichaam te helen. Daarna leert u een meditatie om ze weg te geven. Leer loslaten en maak ruimte voor uzelf.

Meer informatie
Donderdag 15 februari 2018
3 lessen van 2,5 uur
Prijs: € 60,00
Dhr. J.W. (Hans) Straver
19:30 - 22:00
Locatie: De Goudse Waarden
Inschrijving nog open >
Het levenstestament
Het levenstestament
Cursuscode: MES001

In deze lezing wordt uiteengezet wat de juridische achtergrond van een levenstestament is. Welke zaken kunnen hierin opgenomen worden en wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot toezicht.

Voorts wordt ingegaan op medische zaken die in een levenstestament meegenomen kunnen worden zoals bijvoorbeeld een niet behandelverbod.

Meer informatie
Woensdag 21 februari 2018
1 lezing van 1,5 uur
Prijs: € 15,00
Mw. P. (Petra) Erkens
19:30 - 21:00
Locatie: De Goudse Waarden
Inschrijving nog open >

U heeft niet gevonden wat u zocht? Geef uw wensen aan ons door. Wellicht kunnen wij u in de toekkomst dan wel van dienst zijn.