Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Locaties VUGouda

04 juni 2020

De meeste cursussen die de Volksuniversiteit Gouda aanbiedt, worden gegeven bij de CSG De Goudse Waarden, KANAALSTRAAT 31

Yoga lessen en Portugees worden gegeven in Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1.

Op de bevestiging van deelname die u krijgt als de cursus/lezing/workshop doorgaat, staat de juiste locatie vermeld. Graag uw aandacht hiervoor.

Lees meer

Open avond

04 juni 2020

Op maandag 6 september 2021 vindt van 18.30 – 20.30 uur onze Open Avond plaats. Deze avond is alleen voor de talen en op afspraak. De docenten zijn aanwezig om u te adviseren mbt het juiste instroomniveau. U kunt vanaf half augustus een afspraak maken via de link https://vugouda.simplybook.it/v2/#book
Wij hopen u op 6 september te mogen verwelkomen. Locatie: CSG de Goudse Waarden, KANAALSTRAAT 31 te Gouda.

Lees meer

De 1000e inschrijving is een feit!

09 januari 2019

Voorzien van een grote bos bloemen kwam voorzitter André Gillieron van de Volksuniversiteit Gouda persoonlijk het heuglijke nieuws brengen aan de heer J.J.C. van Koppen: u bent de duizendste cursist die de Volksuniversiteit dit cursusjaar mocht inschrijven. De zeer verraste cursist ontving ook een waardecheque voor gratis deelname aan de cursus Computergebruik voor Beginners.

Lees meer

Gedeelde eerste prijs voor winnaars fotowedstrijd

06 april 2018

Gouda – Twee deelnemers aan de fotowedstrijd van de volksuniversiteiten uit het Groene Hart ontvingen donderdagavond 5 april de publieksprijs. Ze ontvingen hun prijs uit handen van wethouder Thierry van Vugt tijdens een feestelijke jubileumavond in de aula van de Goudse Waarden aan de Calslaan. Eigenlijk was het de bedoeling dat 1 persoon de publieksprijs zou krijgen, maar Henk van Raalte uit Moordrecht en Karin Seegers uit Alphen aan den Rijn kregen beiden evenveel stemmen van het publiek. Samen delen ze nu de publieksprijs van 400 euro. 

Lees meer

Jubilerende docenten

05 april 2018

-

Lees meer

Winnares fotowedstrijd

05 april 2018

.

Lees meer