Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL001

Arabisch I voor beginners, Intensief en conversatie

Arabisch I voor beginners, Intensief en conversatie
Cursuscode: TAL001

We beginnen met het leren lezen en schrijven van de Arabische taal. De cursist maakt kennis met de meest vereiste onderdelen uit de Arabische grammatica. In de loop van de cursus komt er steeds meer aandacht voor conversatie. Onderwerpen zijn o.a. begroeting, kennismaken, bestellen in café of restaurant, visitekaartje, vertellen over jezelf en Nederland. De conversatie vindt plaats door middel van eenvoudige vragen die cursisten aan elkaar stellen en beantwoorden. Zo nu en dan zal een verwijzing worden gemaakt naar de verschillende dialecten. Voor een goed resultaat is het maken van ongeveer drie tot vier uur huiswerk per week noodzakelijk.
Vereiste voorkennis: Mavo/VMBO-T 

ERK niveau 0-A1

Woensdag 2 november 2022
17 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Dhr. K.H. (Khaled) Khaled
Boeken: Basiswoordenlijst Arabisch , Arabisch voor beginners deel 1 (klik hier voor meer informatie)

De boeken kunt u bij de docent bestellen en graag gepast en contant betalen (37,95 + 27,95). Ordner met extra studie-, schrijf- en lesmaterialen kunt u bij de docent verkrijgen voor 19,10 euro

18:30 - 20:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
K.H. (Khaled) Khaled
K.H. (Khaled) Khaled
Als docent Arabische taal en cultuur ben ik gericht op het vergroten van mijn eigen kennis en het doorgeven daarvan in mijn onderwijspraktijk. Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven aan niet-Arabisch taligen. Ik ga daarbij altijd uit van het niveau en mogelijkheden van mijn cursisten. Op die manier kunnen zij het beste hun doelen bereiken. Naast het modern standaard Arabisch geef ik desgewenst ook les in het Egyptisch dialect. Mijn studenten komen uit verschillende landen en culturen. Ik sta open voor de achtergronden van mijn studenten, sluit zoveel mogelijk daarop aan. Dat maakt mijn lessen uniek. Ik zie het als een uitdaging en geniet van de successen van mijn studenten. De Arabische taal is mijn passie. Ik span mij in om het leren van deze taal praktischer en effectiever te maken. In dat verband lanceerde ik onlangs e-learning door de studenten gebruik te laten maken van het White Board; het is beschikbaar voor hen via mijn site ???www.Arabisch.nu???. Zelf ben ik geboren in Egypte en wel in Caïro. Ik woon vanaf 1974 in Nederland. Ik geef sinds jaar en dag les aan Nederlandse en Internationale Instituten, aan Volksuniversiteiten in het westen en midden van Nederland en aan privépersonen. Ik heb lesbevoegdheid op het hoogste niveau als docent Arabisch voor niet-Arabisch taligen. Mijn 2e graad bevoegdheid heb ik behaald aan de Hogeschool Amsterdam en mijn 1e graadsbevoegheid aan de Universiteit van Amsterdam. Aanvullend heb ik nog een zeer intensieve cursus didactiek van drie weken gedaan aan het NVIC, dat is het Nederlands-Vlaams Instituut in Caïro. Het is een samenwerkingsverband van de Universiteit Leiden en de Universiteit van Leuven.