Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen

Chinees

Met alleen al in China 1,35 miljard mensen is Chinees de meest gesproken taal ter wereld. Dankzij China’s economische opkomst is de taal van onschatbare waarde in het zakendoen. Het lijkt misschien lastig om Chinees te leren, met name vanwege haar eigen schrift, maar het is toch een vrij eenvoudige taal. Het Mandarijn Chinees kent namelijk geen vervoegingen, verbuigingen, lidwoorden of tijden. Laat u niet afschrikken en maak kennis met deze fascinerende taal.

Voor extra informatie over o.a het niveau van de taalcursussen klik hier

Chinees II
Chinees II
Cursuscode: TAL011

Deze cursus is bestemd voor cursisten die eerder bij de Volksuniversiteit Gouda de cursussen Chinees I en II (oude opzet)  gevolgd  hebben of voor cursisten met een gelijkwaardig niveau. De cursus behandelt alle vaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijven, met vooral de focus op actief converseren over verschillende thema's en over actuele situaties. Er wordt ook aandacht besteed aan tekst d.m.v. Chinese karakters lezen, zinnen maken en schrijven. De lesinhoud sluit goed aan bij het niveau van de HSK2 examen eisen. Na het volgen van deze cursus beheerst u 300 Chinese basiswoorden en heeft u het niveau om het Chinese Taal HSK2 examen met succes af te leggen.

Meer informatie
Woensdag 3 oktober 2018
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. Y.F. (Yan Fen) Drubbel-Hou
Boek: Standard Course HSK 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)
Chinees conversatie
Chinees conversatie
Cursuscode: TAL012

Deze cursus is bestemd voor cursisten die eerder Chinees IV gevolgd hebben of voor cursisten met een gelijkwaardig niveau. In deze cursus worden alle vaardigheden van luisteren, spreken, lezen en schrijven nog verder aangeleerd, met bijzondere aandacht voor het verder ontwikkelen van actief converseren over verschillende thema’s en communiceren over actuele onderwerpen. Er wordt dieper ingegaan op het lezen van teksten in Chinese karakters vwb lezen, zinnen maken en schrijven. De lesinhoud sluit goed aan bij het eisenniveau van het Chinese Taal HSK2 examen. 

Meer informatie
Woensdag 3 oktober 2018
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 290,00
Mw. Y.F. (Yan Fen) Drubbel-Hou
Boeken: Standard Course HSK 2, Standard Course HSK 3 (klik hier voor meer informatie)
17:00 - 18:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)

U heeft niet gevonden wat u zocht?  Geef dat dan aan ons door. Wellicht kunnen wij u dan in de toekomst wel van dienst zijn.