Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL023

Duits conversatie

Duits conversatie
Cursuscode: TAL023

Ärgern Sie sich auch wenn Ihnen beim Après-Ski in der Steiermark oder in der tollen Kneipe in Berlin-Prenzlauer Berg die richtigen Worte fehlen? Wenn Sie im Gespräch mit Deutschen, Österreichern oder Schweizern nicht wissen, wie Sie sich richtig ausdrücken sollen?

Übung macht den Meister! Eine Fremdsprache lernt man am besten, wenn man sie oft spricht.  Dieser Kurs ist geeignet für Teilnehmer, die ein Abschlusszeugnis HAVO oder VWO haben und die mehr und öfter Deutsch sprechen möchten. Die Kursusteilnehmer können Themen für den  im Unterricht vorschlagen.

In deze cursus wordt de spreekvaardigheid geoefend aan de hand van artikelen uit kranten en tijdschriften. Wij bespreken de volgende onderwerpen: kunst, literatuur maatschappij, politiek en economie. En er wordt gediscussieerd over deze thema’s. Er wordt aandacht besteed aan de uitspraak, het uitbreiden van de woordenschat en herhaling van de grammatica. De cursus is er op gericht dat de cursist zich vlot en adequaat in het Duits kan uitdrukken. De cursusdeelnemers worden in de eerste les uitgenodigd, ook hun wensen t.b.v. van de inhoud en onderwerpen kenbaar te maken.

 

Dinsdag 4 oktober 2022
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. G. (Gisela) Döll
Boek: Begegnungen Deutsch als Fremdsprache B1+: Integriertes Kurs- und Arbeitsbuch (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G. (Gisela) Döll
G. (Gisela) Döll