Volksuniversiteit Gouda
06 27 46 82 61 (alleen tijdens kantooruren)
Cursuscode: TAL025

Engels conversatie

Engels conversatie
Cursuscode: TAL025

De cursus Conversation is bedoeld voor cursisten die al enige jaren Engels hebben gevolgd en waarbij de basisgrammatica er inmiddels aardig inzit. Deze cursisten hebben de behoefte – en daarnaast de competentie - om wat meer te spreken. De conversatielessen maken onderdeel uit van de cursus Engels IV: deze laatste 12 lessen worden ook opengesteld voor cursisten die – in overleg met de docent – enkel de conversatielessen willen volgen. Binnen de conversatielessen is ruimte voor uitleg en toelichting van de docent en ligt het niveau van spreken maar ook de te bespreken onderwerpen wat hoger dan bij de Pub Talk.

Voor het conversatiedeel zullen we verschillende soorten teksten gaan lezen en bespreken. Lesmaterialen worden via e-mail toegestuurd.

Vereiste voorkennis: Engels III of goedkeuring docent.

Maandag 22 januari 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 125,00
Docente: Mw. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Van cursisten wordt verwacht dat zij over internet en een printer beschikken, zodat zij thuis onderwerpen kunnen voorbereiden en eventueel toegezonden informatie kunnen printen.
19:00 - 20:30
Locatie: De Goudse Waarden (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
A.M.F.P. (Ans) van Heck
A.M.F.P. (Ans) van Heck
Ik ben eerstegraads docent Engels en beëdigd vertaler. Na een zeer gevarieerde carrière in de IT en het internationale bedrijfsleven heb ik sinds enkele jaren mijn eigen bedrijf voor Tekst en Beeld. Ik geef graag les aan volwassen die de Engelse taal (beter)willen leren verstaan en spreken. Het is een leuke manier om zowel met mensen als met het vak bezig te zijn. Ik heb een grote liefde voor de Engelse taal én cultuur. Kennis van land, volk en geschiedenis zijn immers ook van belang bij het communiceren in een andere taal. Tijdens mijn studie heb ik zelf een jaar in Engeland gestudeerd en daarna heb ik voornamelijk voor Amerikaanse bedrijven gewerkt. De opgedane kennis en ervaring door deze dagelijkse ‘onderdompeling’ in taal en cultuur deel ik graag met anderen.