Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL0422

Frans III

Frans III
Cursuscode: TAL0422

In de cursus Frans III gaan we verder met de Franse taal in de praktijk. We werken aan de hand van sprekende onderwerpen uit  het dagelijks leven zoals huis, werk, de dokter. Maar ook andere onderwerpen zoals vakantie en het milieu komen aan bod. Grote aandacht blijft uitgaan naar het uitbreiden van de woordenschat en in mindere mate grammatica, maar steeds meer zal de aandacht verschuiven naar spreekvaardigheid en conversatie. Heeft u vorig jaar de cursus Frans II gevolgd, of op een andere manier een basiskennis Frans verworven en wilt u graag uw kennis uitbreiden en wellicht beginnen met conversatie, dan is deze cursus voor u!

Donderdag 30 september 2021
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. A. (Andrea) Schop-Poddighe
Boeken: Voyages 2 nieuw, tekstboek + online MP3, Voyages 2 nieuw, werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Andrea) Schop-Poddighe
A. (Andrea) Schop-Poddighe
Ik ben Italiaanse, maar ik heb vanaf jonge leeftijd afwisselend in Italië en Frankrijk gewoond. Ik ben dus volledig tweetalig. In 1992 ben ik naar Nederland gekomen om te studeren aan het Rotterdam Conservatorium en ik werk sindsdien als docent Frans aan bedrijven. Ik heb dus veel ervaring in het geven van Franse lessen aan Nederlandstalige volwassenen. Ik ben geduldig en tegelijkertijd enthousiast en zet mij met veel energie en passie in tijdens de les. Ik werk op een serieuze wijze in een ontspannen sfeer. Conversatie speelt een zeer centrale rol tijdens de cursus, het is belangrijk om direct vanaf de eerste les kleine gesprekken te voeren. Elk nieuwe grammatica-element wordt direct in praktijk gebracht en in verschillende situaties geoefend. Dit creëert een aangename sfeer waarin het leerproces makkelijk gaat en als plezierig wordt ervaren.