Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL043

Frans IV

Frans IV
Cursuscode: TAL043

In de cursus Frans IV gaan we verder met de Franse taal in de praktijk. We werken aan de hand van sprekende onderwerpen uit  het dagelijke leven zoals feest en werk, maar ook andere onderwerpen zoals het milieu komen aan bod. Grote aandacht blijft uitgaan naar het uitbreiden van de woordenschat en in mindere mate grammatica, en steeds meer zal de aandacht verschuiven naar spreekvaardigheid en conversatie.

Woensdag 29 september 2021
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. A. (Annemarie) Janssen
Boeken: Voyages 2 nieuw, tekstboek + online MP3, Voyages 2 nieuw, werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Annemarie) Janssen
A. (Annemarie) Janssen
Na mijn vertalers opleiding in Antwerpen heb ik een paar jaar in Ierland gewoond en gewerkt en vervolgens in Frankrijk. Nu woon en werk ik in Nederland. Ik ben inmiddels 10 jaar docent Frans en, na een master aan de VU in Amsterdam, ook gecertificeerd docent NT2. Ik houd van talen! En van mensen. Ik leer met veel plezier taal, cultuur en gewoontes aan anderen en hoop een ieder enthousiast te maken voor taal. Zonder schroom en met gemak je idee in een andere taal leren overbrengen, dat is mijn doel, daar ligt mijn focus.