Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL074

Nieuwgrieks conversatie

Nieuwgrieks conversatie
Cursuscode: TAL074

Nieuwgrieks conversatie is een vervolg op Nieuwgrieks III en bedoeld voor diegenen die al voldoende kennis beschikken over Griekse grammatica en een aardige niveau qua woordenschat. Zij-instromers zijn van harte welkom. De eerste lessen vormen namelijk een herhaling van de al behaalde kennis van Nieuwgrieks I, II en III. Daarna wordt er steeds samen met de leerlingen een onderwerp uitgekozen om zo onze spreek- en luistervaardigheid te vergroten. Vereiste voorkennis: Nieuwgrieks III

Woensdag 5 oktober 2022
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. I. (Irini) Karantoniou

Geen boek nodig. De docent stelt eigen materiaal beschikbaar, kosten € 10,00 (contant en gepast) aan de docent te betalen.

20:30 - 22:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
I. (Irini) Karantoniou
I. (Irini) Karantoniou
Mijn naam is Irini Karantoniou. Ik ben in Nederland geboren en in Griekenland opgegroeid. Daar heb ik de universitaire opleiding Pedagogiek met een specialisatie in het kleuteronderwijs gevolgd en in Nederland heb ik de herintreders opleiding Leraar Basisonderwijs afgerond. Ik was jaren verbonden aan de Volksuniversiteiten Gouda en Schoonhoven en ik geef ook dit jaar met plezier les Nieuwgrieks. Ik hoop dat ik u in mijn lessen mag begroeten.