Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL107

Spaans conversatie voor gevorderden

Spaans conversatie voor gevorderden
Cursuscode: TAL107

Este curso está destinado a mantener y mejorar la capacidad de comunicarse en español. Durante las clases conversaremos sobre temas de actualidad, de cultura, de historia e historias del mundo hispano. Trabajaremos con material de lectura, noticias, material audiovisual, situaciones de diálogo y opinión personal. El objetivo de las clases será mejorar la fluidez de la comunicación, corregir errores, refrescar vocabulario y actualizar si es necesario conceptos de gramática. También habrá espacio para incorporar temas de interés de los cursistas.

Cursisten dienen de belangrijkste grammatica behandeld te hebben, op minimaal B2 niveau.

Donderdag 29 september 2022
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Dhr. C.M. (César) Noordewier

Geen boek. Bij aanvang van de cursus wordt het materiaal door de docent verstrekt. Eventueel later aan te schaffen materiaal wordt in nader overleg met de docent besproken. 

20:30 - 22:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.M. (César) Noordewier
C.M. (César) Noordewier
Inmiddels heb ik zo’n twintig jaar ervaring als docent in het volwassenenonderwijs, onder andere bij de Volksuniversiteiten van Utrecht, Den Bosch, Zoetermeer, Woerden en Amsterdam. Het aantrekkelijke van deze doelgroep vind ik de goede motivatie en de zin om een taal te leren, wat mij weer altijd motiveert om mijn kennis over te dragen. Ik ben meertalig opgegroeid en het is dan ook geen toeval dat ik daarnaast als vertaler Spaans/Engels/Nederlands werk. Verder geef ik ook boekbesprekingen en workshops literatuur op diverse locaties.