Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen

Arabisch

Het Arabisch is een Semitische taal die wereldwijd in 26 landen door 350 miljoen mensen wordt gesproken, van Marokko tot Irak, van Syrië tot Somalië, ofwel het gehele Midden-Oosten. Arabisch staat te boek als de zesde wereldtaal. Doordat de Koran in het Arabisch is geschreven, wordt de taal als moedertaal gezien in vele Islamitische landen. Ten opzichte van Latijnse talen heeft het Arabisch een aantal bijzonderheden. Zo kent het Arabisch geen hoofdletters, wordt er van rechts naar links geschreven, zijn er in het Arabisch slechts drie klinkers en verschilt het aantal letters.

Arabisch halfgevorderd, intensief en conversatie

Deze cursus is bestemd voor hen die de cursus halfbeginners hebben gevolgd en voor iedereen met een gelijkwaardig niveau. Er wordt voortgebouwd op verkregen kennis en tevens worden vormleer en grammatica verder uitgediept.Uit het boek worden de eerste vijf hoofdstukken behandeld, die elk worden afgesloten met een gevarieerd oefengedeelte. Er is  veel aandacht voor de spreek- en schrijfvaardigheid.

ERK niveau A2+

Meer informatie
Woensdag 6 januari 2021
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Dhr. K.H. (Khaled) Khaled
Boek: Arabisch voor beginners deel 2 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kazerne (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >

U heeft niet gevonden wat u zocht?  Geef dat dan aan ons door. Wellicht kunnen wij u dan in de toekomst wel van dienst zijn.