Volksuniversiteit Gouda

Bestellijst

Geen bestellingen

Duits

Ons buurland Duitsland is de belangrijke handelspartner van Nederland maar ook een belangrijke vakantiebestemming voor de Nederlanders. Tijdens uw  schoolopleiding heeft u wellicht al Duits leren spreken en schrijven en hierdoor basiskennis Duits opgedaan. Veel cursisten willen echter beter Duits leren spreken om tijdens de vakantie goed te kunnen communiceren. Een cursus Duits bij de Volksuniversiteit Gouda zal u helpen om de taal beter te leren begrijpen.
Voor extra informatie over o.a het niveau van de taalcursussen klik hier

Duits I
Duits I
Cursuscode: TAL020

Deze cursus is zowel geschikt als u geen of weinig kennis van de Duitse taal heeft als voor geïnteresseerden voor wie de kennismaking met de Duitse taal al lang geleden is. De lessen zijn gericht op alledaagse situaties. U verkrijgt een basiswoordenschat en raakt vertrouwd met een aantal aspecten van de Duitse grammatica. We besteden aandacht aan het luisteren, lezen en spreken met behulp van een moderne lesmethode en met gebruik van internet.
ERK niveau 0-A1

Vereiste voorkennis: geringe kennis vereist

Meer informatie
Dinsdag 29 september 2020
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 8:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. E. (Ellen) Weber
Boeken: DaF leicht A1.1 Deutsch als Fremdsprache für Erwachsene, Kurs und Übungsbuch+DVD-ROM, DaF leicht A.1.2 Deutsch als Fremdsprache fur Erwachsene, Kurs und Ubungsbuch + DVD-ROM (klik hier voor meer informatie)
8:30 - 10:00
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kazerne (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Duits conversatie gevorderd
Duits conversatie gevorderd
Cursuscode: TAL023

De cursus Duits conversatie is een vervolg op de cursussen Duits II en Duits conversatie 2019/20. Ook cursisten met voorkennis kunnen zich inschrijven. Uw zelfstandigheid en motivatie in het gebruik van de Duitse taal wordt uitgebreider door het oefenen met behulp van projecten. Grammatica wordt o.a. spelenderwijs aangeleerd. De lesboeken sluiten aan bij verschillende niveau's van voorkennis.  ERK niveau B1

Meer informatie
Dinsdag 29 september 2020
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00
Mw. E. (Ellen) Weber
Boeken: Zwischendurch mal Spiele, Zwischendurch mal Projecte (klik hier voor meer informatie)
10:00 - 11:30
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kazerne (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >

U heeft niet gevonden wat u zocht?  Geef dat dan aan ons door. Wellicht kunnen wij u dan in de toekomst wel van dienst zijn.